Speedwaytarvike

VARASTON TYHJENNYSMYYNTI ALKAA NYT


Speedway ja maaratapyörien osia on 60-luvun JAP ja ESO/JAWA osista 70-luvun 4-venttiilisten Weslaken ja GR500/Godden varaosien lisäksi, Italialaisen GM:n osia jonkin verran. Spw/MR runkoja sekä jääspeedwayrunkoja, moottoreita, etupyöriä, takapyöriä, kytkimiä, kaasareita esim. Amal, Bing, Dellorto. Sylinterikansia, sylintereitä ja putkia, Moottorin lohkoja, Mäntiä, männänrenkaita, Pirelli ja Barum renkaita 3.50×19 .Melkein kaikkia osia on, enimmäkseen Jawaan.
Käytettyjä osia on ja paljon. Jääspeedway pitkiä piikkejä, pitoa jäälle.
classik-TT moottoreina kehuja saaneita ESO/JAWA 890 työntötankokoneita on uusia ja käytettyjä.

Englantilaisia MORRIS kilpa ja Classic öljyjä
Risiinipohjaiset MLR 40 ja MLR 50S Racingöljyt.
Vanhanajan moottoriöljyt ELITE 40 SAE ja ELITE 50 SAE.

Speedwaytarvike
P. Kortelainen 0400-236 504